Uudet kuviot

















Mitä meille kuuluu tällähetkellä? Minkälaista on ollut asua maalla? Mitä hevosia meillä on tällähetkellä jne? Näihin kysymyksiin löytyy vastaus tästä postauksesta.

Blogin kirjoittaminen päättyi ennenkun ehti kunnolla edes päästä vauhtiin. Tänään on Jouluaatto kun tätä postausta aloin kirjoittamaan. Olemme asuneet maalla 5kk ja en vaihtaisi hetkeäkään pois vaikka toki ruusuilla tanssimista tämä ei missään tapauksessa ole ollut. Katsoin tänään läppäriäni joka oli pölyyntymässä kirjahyllyssä ja muistin Blogin ja sain inspiksen rueta kirjoittamaan. 

Meille kuuluu hyvää lahjat ovat avattu, jouluruoka syöty ja hevoset hoidettu. Tällähetkellä kotipihassa on kolme hevosta. Kaksi suomenhevosta ja lämminveri varsa. Salama, Sanni ja Ykä kolmikosta löydätte tarkemmat tiedot "Hevoset" osiosta! Meille on valmistunut syksyllä oma ratsastuskenttä, navetan lattia piikattu johon saa kaksi karsinaa ja pihatto valmistumassa. Maitohuoneeseen tehtiin Salaman karsina ja Ykä sekä Sanni asuvat omissa siiloissa. Lisä tilaa karsinoille on kun vain ehditään tekemään tosin tällähetkellä lisätilalle ei ole tarvetta. 

Olen ollut instagramin puolella aktiivisempi viime aikoina mutta nyt otan itseäni niskasta kiinni ja rupean kirjoittelemaan tänne kuulumiset.


Hyvää Joulua kaikille ja onnelista uutta vuotta! 














Ei kommentteja:

Lähetä kommentti